Dr. Ernesto Kiza - Head of Blended Learning METRO AG

Working with VR Expert was a fantastic experience for us! From the very start we were impressed by their passion, innovation power, and professional management in the project. This continued throughout the entire design, production, and publication process. We are very happy with the results and looking forward to continue our great collaboration

Marktleider in virtual en augmented reality ontwikkeling. Team van 25 experts werkt aan marketing-, trainings- en simulatieapplicaties voor bedrijven zoals Huawei, Rituals, Adidas & Coca Cola. Samen creëren wij unieke concepten met slimme technische oplossingen.


Selectie van apps gemaakt door

Safeway VR Simulatie

platform

budget
€30.000 - €40.000

markt
Industrie, Opleidingen, Infrastructuur & Utility

De Safeway gangways (bruggen) maken het mogelijk om werknemers op een veilige manier van een schip naar een offshore installatie te vervoeren. Dit vergt een bepaalde expertise waar veel training voor nodig is. We hebben een VR simulatie ontwikkeld waarin werknemers een Safeway gangway kunnen besturen alsof zij zelf op een boot zitten. Ze hebben zicht vanuit een virtuele cabine en via joysticks volledige controle en kunnen diverse handelingen verrichten en problemen oplossen. 

METRO VR APP

platform
AndroidApple

budget
€20.000 - €30.000

markt
Opleidingen, Retail, Horeca, Logistiek

De METRO VR app is een proof of concept app en fungeert als een trainingstool waar medewerkers lessen krijgen over productplaatsing, promoties en stickeren. In de app zijn er multiple choice vragen over de verschillende onderwerpen en tutorials waarin medewerkers in een virtuele METRO zaak kunnen oefenen. Een combinatie van theorie, kennis en het vertalen naar de praktijk door middel van virtual reality

David van der Loo - App expert van AppSpecialisten

Wil je een VR-app? Dan kun je niet om VR expert heen. Niet alleen hebben ze jarenlange ervaring in de markt met zeer uiteenlopende projecten, ook is het gaaf om te zien hoe oprichter Tim. Het is namelijk zijn doel om óver de hype van VR heen te stappen en juist waardevolle producten te maken, gebaseerd op VR. Terwijl er veel 'cowboys' in de markt zijn, gaat Tim steeds op zoek naar hoe VR iets kan bijdragen. Maar neem het niet van mij aan, maar kijk naar wat ze maken. Hun portfolio spreekt boekdelen.

Bedrijfskenmerken van

Specialismen

Games, E-learning, Simulatie, Virtual Reality, Verkoper-ondersteuning, Augmented Reality

Markten

Industrie, Opleidingen, Infrastructuur & Utility, Retail, Horeca, Logistiek

Platformen

AndroidApple

Budget

€ 15.000 - € 40.000

Regio en plaats

Utrecht, Utecht

App Developers

10

Specialisten

Grafisch designer

Tim Nijland, CMO

VR Expert bevindt zich op het voorfront van de vr revolutie en helpt bedrijven virtual reality een plek te geven binnen de bedrijfsstrategie. Wij produceren applicaties, video's & events voor bedrijven in binnen-en buitenland. Persoonlijk deel ik mijn kennis niet alleen via mijn eigen website, via andere weblogs alsmede mainstream media zoals Radio 1, Nederland 3 & De Telegraaf.

0653468... toon nummer