Een app voor school of studie? Zo doe je dat!

Ben je een student of scholier en ben je bezig met een app voor een opdracht voor school of je opleiding? Dan ben je hier op het juiste adres!

Leer van dit app succes: zo groeide de Bksy-app

“Het begon met idee, dat werd een hobby. Toen werd het een bezigheid voor een dag per week en nog later werden we een bedrijf en sloten meer

Hoe deze app inspeelt op de Corona crisis

Het is duidelijk dat de Corona-crisis veel mensen raakt. Vooral de gezondheidzorg, ouderen en de economie staan onder druk.

Wat betekent Corona voor jouw app?

Wat betekent het Corona virus voor jouw app of app-idee? Moet jij doorgaan met je idee? En waar laat je dat van afhangen? Ik leg het je uit.

Wat is applicatie ontwikkeling en wat kost het?

Applicatie ontwikkeling starten voor een specifieke markt vergt een eigen aanpak. Ik kijk met je naar het voorbeeld van een app voor de de Industrial IT. Ofwel een app voor in de fabriek, de maak-industrie.

Vind app bouwers met ervaring in jouw markt

Apps zijn van alle markten thuis. Vind hier de allerbeste app bouwers in jouw markt, dat kan je een hoop geld schelen!

De eerste stap van je app-droom waarmaken

“Ik heb een idee voor een app, en nu?” Heb jij jezelf die vraag wel eens gesteld? Een app-droom waarmaken is natuurlijk het mooiste wat er is.

Be the Future... maak een Augmented Reality app

De laatste jaren zie je dat Augmented Reality en Virtual Reality steeds meer gebruikt worden in video’s, games en ook in apps! Zita Bebenroth vertelt over de kansen die deze nieuwe technologieën bieden voor apps.

Toon Tellegen app: Zo maak je een prijswinnende app!

De Toon Tellegen app is een interactief verhaal die nu al een prijs heeft gewonnen. Hoe maak jij een prijswinnende app van jouw idee?

Een app bouwen en kinderen helpen: YipYip doet het!

Een game app bouwen? Cool! En dan ook nog een maatschappelijk probleem oplossen? Dat klinkt als een succes!

Landelijke bekendheid voor app van cameraman

Filip Braams vond het tijd voor een tool waar kinderen nóg gemakkelijker filmpjes mee kunnen maken. Hij ontwierp de app Mini Movie Maker app, die in de komende tijd in de spotlicht zal staan op het UNICEF Kinderrechten Filmfesival.

Wij willen meer downloads! 8 nieuwe mogelijkheden die Google introduceert om je app te promoten

Met meer dan 1.4 miljoen apps in zowel de Google Play Store en Apple App Store is het belangrijk om als app op te vallen.