Halloween apps: de 5 gruwelijkste mobiele applicaties

Halloween! Het feest van de ondoden en de horror. Speciaal voor deze feestdag zetten we de beste halloween apps op een rij. Ook jouw smartphone wordt hier slachtoffer van met deze 5 gruwelijk goede halloween apps!

Creepy Tales

Bij Halloween horen ook de enge verhalen die verteld worden bij een kampvuur of bij weinig licht. Je komt helemaal in de stemming met de Creppy Tales Android app. Deze engelstalige verhalen kun je terugvinden in verschillende categorien. Niet lezen als je alleen thuis bent...

Download voor Android.
Gruwelijkheidslevel 6/10 (Gratis)

Kidomatic Monster Camera

Heb je thuis van die kleine monsters rondlopen? Ik heb het natuurlijk over kinderen. Die willen zich ook amuseren tijdens Halloween en dat kan met de Kidomatic Monster app. Hiermee kunnen kinderen enge effecten toevoegen aan een foto. Naja, eng.. het valt het beste te vergelijken met een verkleedfeest.

Download voor iPhone/iPad
Gruwelijksheidslevel 7/10 - Geschikt voor kinderen (€2,69)

Papa Sangre

Zorg voor gedimt licht en een koptelefoon: we gaan griezelen. In deze app ietwat vreemde app moet je volledig vertrouwen op je gehoor. Terwijl je probeert te ontsnappen uit het land der doden geeft de app je maar weinig clues, maar net genoeg om verder te kunnen. Het interface van deze app is dan ook niet wat je verwacht: er zit weinig animatie in. Deze betaalde app is verkrijgbaar voor iPhone en iPad.

Download voor iPhone/iPad
Gruwelijkheidslevel 8/10 (€4,49)

Zombie Booth

Hoe zou jij er uit zien als zombie? Nou zo dus! Met deze iPhone en Android app maak je van jezelf en je vrienden zombies. Tip: als je volledig wilt meedoen met Halloween gebruik plaats je een 'verzombificeerde' foto van een vriend op zijn Facebook timeline.

Download voor iPhone
Download voor Android
Gruwelijkheidslevel 7/10 (Gratis)

Plants vs Zombies 2

Een klassieker! Als je Plants vs Zombies kent, dan weet je hoe leuk het is. Als je dit spel niet kent: je de strijd aan met ondode zombies met... planten uit je tuin. Iedere plant heeft zijn eigen krachten en zwaktes. Zet ze goed in om de aanvallen van de zombies te overleven. De tekenstijl is erg vrolijk, dus ook geschikt voor kinderen... en volwassenen die meer van ponys en regenbogen houden dan bloed en afgehakte lichaamsdelen.

Download voor Android
Download voor iPhone/iPad
Gruwelijkheidslevel 9/10 - Geschikt voor kinderen (Gratis)