Lancering AppSpecialisten!

Vol trots presenteren wij AppSpecialisten.nl! Vanaf vandaag, 3 juni 2013, kunnen bedrijven en ondernemers uit heel Nederland een betere app-ontwikkelaar vinden die beter betaalbaar is! Met 51 apps en 17 app-ontwikkelaars gecombineerd op één platform kunnen bedrijven snel en eenvoudig de app-ontwikkelaar vinden die de juiste ervaring heeft voor het bouwen van mooi apps. Vandaag is de lancering van dit platform!

lancering Een goedkopere app door de juiste ervaring

Appspecialisten is een nieuwe webtool die het voor organisaties betaalbaar maakt om een app te laten ontwikkelen. Bedrijven zoeken met deze webtool naar een app-ontwikkelaar die de juiste ervaring heeft voor hun specifieke app-opdracht. “Een app-ontwikkelaar met de juiste ervaring bouwt een app tot wel 90% goedkoper”, vertelt David van der Loo, oprichter van AppSpecialisten.nl. “Dit is zeker de moeite waard aangezien de  prijzen voor apps veelal boven de €10.000,- liggen.”

David legt uit: “Het probleem dat er hoge prijzen worden gevraagd voor apps heeft ermee te maken dat er veel maatwerk apps worden geprogrammeerd. Door meer van het programmeerwerk te standaardiseren en te laten uitvoeren door een programmeur met de juiste ervaring, gaan de prijzen in de markt omlaag.” Hiermee helpt David ook mee bij het efficiënt inzetten van het schaarse IT-talent dat er in Nederland rondloopt.

lanceringKwaliteit wordt behouden

Naast een scherpere prijs staat kwaliteit hoog in het vaandel bij Appspecialisten. “Een app-ontwikkelaar met de juiste ervaring en de juiste kennis over de markt en doelgroep zorgt ervoor dat een app beter aansluit op de wens van de gebruiker, en het doel dat het bedrijf voor ogen heeft,” vertelt David. Om een hoge kwaliteit aan te bieden is AppSpecialisten gelanceerd.

lanceringToegankelijk voor heel Nederland

In de rol van app-adviseur helpt David zijn klanten momenteel al met het vinden van de juiste app-maker. “Ik help mijn klanten nu al om apps te laten maken met lagere budgetten”, zo vertelt hij. “Door de lancering van AppSpecialisten maak ik dit voordeel bereikbaar voor alle bedrijven in Nederland.

Video-pitch Lancering