Maak een APP als een BAAS: het boek is nu te koop!

Jaaaaa! Maak een APP als een BAAS is nu officieel in te koop!! Woohooo, mijn eerste boek ligt bijna op je deurmat. Ter gelegenheid van deze feestelijkheid, kan je in dit artikel vast het eerste hoofdstuk downloaden!

Én onderaan kan je metéén mijn boek bestellen, zodat jij over 2 dagen gebruik kan maken van alle kennis over apps! Daarnaast leg ik je uit hoe dit boek ontstaan is en wat jij eraan hebt.

maak een app als een baas boekWaarom ik dit boek heb geschreven

Meer dan een jaar geleden ben ik begonnen met het schrijven van mijn boek. Het voelde tijd voor een nieuwe stap, een nieuwe manier om mensen met app-ideeën te helpen. Dus wat heb ik gedaan?

Ik heb mijn spullen gepakt en ben naar Griekenland gegaan! Zon, lekker eten, schrijven... en dat alles op een kamer met een fantastisch uitzicht. Dat uitzicht kostte mij wat extra geld, maar zou mijn vakantie een stuk aangenamer maken. Ik verheugde me er al op!

Na een vliegreis naar Griekenland in mijn eentje (best spannend!), neem ik de taxi. Tegen de avond kom ik aan bij het kleine, afgelegen hotel. Daar word ik begroet door de receptioniste, Konstantina. Ze brengt me naar mijn mooie kamer. Dat is fijn, maar ik verheug me vooral op het fantastische uitzicht dat er zou moeten hebben. Daarom plof ik mijn koffers neer en loop regelrecht naar het raam om naar de omgeving te kijken...

Maar wat zie ik daar? Geen uitzicht! Eén grote duisternis! Het is donker buiten en zie helemaal niets! "Ja, hallo!", dacht ik bij mezelf. "Wat is dit voor een teleurstelling?!" Ik had al die verwachtingen, en daar kwam niks van terecht. Ik ben hier speciaal heen gekomen om een boek te schrijven mét een mooi uitzicht!

Ik ga teleurgesteld op mijn bed liggen. Pfff... ik ben hier helemaal naar een vreemd land gekomen in mijn eentje. En veel geld uitgegeven. Met zeer hoge verwachtingen. Valt dat even tegen zeg! De moed zakt me in de schoenen.

En toen bedacht ik me, zo gaat het precies met de mensen die ik help apps te maken. Zo voelen zij zich ook! Herken jij dit ook? Je hebt grootse verwachtingen van wat jouw app zal gaan doen. Iedereen zal het willen gebruiken, het is een gat in de markt. Iedereen zal het erover hebben. Na een tijdje zal er voor veel gebruikers geen leven meer voor te stellen zijn zonder jouw app. Dit is jouw motivatie, en dat is mooi... maar ook precies je probleem; de hoge verwachtingen zonder mogelijkheid om de uitkomst te veranderen. Als ik van tevoren niet had geweten dat ik een mooie kamer met uitzicht zou krijgen, was ik niet zo teleurgesteld geweest door een kamer zonder uitzicht.

Het is een lange dag geweest, dus ik kruip in bed. Hopelijk zal morgenvroeg bij het licht van de opkomende zon toch het landschap verbeteren. Een woelige nacht in een onbekend bed later, stap ik 's ochtends uit het bed. Ik wrijf de slaap uit mijn ogen en loop naar het raam. Met een klein beetje hoop open ik de gordijnen... en mijn mond valt open van het uitzicht:

app maken als een baas

Dit is het uitzicht vanuit mijn kamer in hotel "My Suite" in Athousa, Griekenland eind september 2017. Aanrader! Als je er ook heen gaat, doe dan Konstantina de groetjes van mij ;)

De avond bij mijn aankomst was het stik donker. Daardoor kon ik het uitzicht niet zien, maar het is het wachten waard geweest. De rest van de vakantie heb ik met dit schitterende uitzicht en op diverse plekken in de omgeving geschreven aan het boek:

app maken als een baasapp maken als een baasapp maken als een baas

Mijn hoge verwachtingen zorgden ervoor dat ik even weer in de schoenen stond van iemand met een app-idee. Dat enthousiasme verblindt je, én daar wil ik je nou juist voor behoeden. Een app maken met hoge verwachtingen, maar zonder slimme stappen en structuur, zal een gefaalde app worden. Moet je je teleurstelling dan eens voorstellen? Ik had uiteindelijk een mooi uitzicht. Maar dat geldt niet voor een groot deel van de apps dat faalt. Helaas heb ik dat al te vaak zien gebeuren. Van grote bedrijven tot gepassioneerde ondernemers... veel top-ideeën worden uiteindelijk een ongewaardeerde app. Zo kwam ik ook achter het doel van mijn boek. Mensen met passie begeleiden langs de juiste weg naar een app. Een app maken als een held. Fans creëren voor jouw app-idee. Een app maken.. als een baas!

Nu, meer dan een jaar later, is mijn boek af: Maak een APP als een BAAS!

maak een app als een baasMaak een APP als een BAAS!

Dit is wat ik voor jou wil; een bazige, populaire, supervette, geliefde app maken. Met alle kennis en expertise die ik heb opgedaan de laatste 7 jaar ga ik jou helpen. In dit boek zal ik je laten zien hoe je door de juiste strategie te volgen, van jouw idee een populaire app maakt. Dit boek is geen get-rich-quick boek met allerlei trucs om snel rijk te worden. Nee, het geeft je een doordachte en onderbouwde aanpak om het volledige potentieel te bereiken met je app.

In dit boek geef ik je een stappenplan voor het creëren van een populaire app en ontdek je alles wat je moet weten over apps! Je kan hem meteen bestellen voor maar €19,95 en hebt hem binnen 2 werkdagen op je deurmat.

Bestel het boek voor €19,95 incl. verzendkosten. Wat je leert in dit boek:

✅ Hoe je van jouw unieke idee een populaire app maakt

✅ Hoe je geen domme fouten maakt die anderen maken

✅ Hoe je strategieën afkijkt van reeds succesvolle apps

✅ Hoe je mensen beïnvloedt zodat ze jouw app gaan downloaden

✅ Hoe je waardering krijgt van anderen met je app

✅ Hoe jouw app opeens haalbaar wordt door een slimme aanpak

Klik hier om het boek te bestellen.

maak een app als een baas boekHet boek meteen lezen!

Wil jij het boek meteen lezen? Dat kan!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct de Sneak Peek in je inbox: